Politika privatnosti

Zaštita Podataka

Aida Tours, kao registrirana turistička agencija zaštitu privatnosti i sigurnosti smatra vrlo važnom. Aida Tours je posvećena zaštiti svih osobnih podataka svojih klijenata. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o klijentima / korisnicima koji su potrebni za ispunjavanje naših obveza. Obavještavamo svoje klijente o načinu na koji prikupljamo podatke i redovito dajemo korisnicima izbor o korištenju njihovih podataka, uključujući odluku žele li ili ne da ih se ukloni s popisa za marketinške kampanje. Sve informacije o korisnicima su strogo povjerljive i dostupne samo ako su takve informacije potrebne za rezervaciju. Svi zaposlenici Aida Tours i vlasnici smještajnih jedinica odgovorni su za poštivanje načela privatnosti.

Osobni Podaci

Gost osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci gosta potrebni su u procesu realizacije tražene usluge i koristiti će se za daljnju međusobnu komunikaciju. Aida Tours se obvezuje da neće osobne podatke gosta dati trećoj osobi, osim partnerima koji sudjeluju u realizaciji ugovorene usluge smještaja. Osobni podaci korisnika čuvati će se u bazi podataka, sukladno odluci Aida Tours-a o načinu prikupljanja, obrade i čuvanja osobnih podataka.

Zaštita Osobnih Podataka U Skladu Sa Općom Uredbom O Zaštiti Podataka Europskog Parlamenta I Vijeća Broj 2016/679-Uredba Te Provedbe Opće Uredbe O Zaštiti Podataka
WSPay kao izvršitelj provođenja autorizacije i naplate kreditnih kartica postupa s osobnim podacima u svojstvu izvršitelja obrade te sa osobnim podacima postupa u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679 te prema strogim pravilima PCI DSS L1 regulative o zaštititi upisa i prijenosa podataka.
WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.
Osobni podaci koji se koriste u svrhu autorizacije i naplate odnosno u izvršavanja obveza iz Ugovora ili temeljem Ugovora, smatraju se povjerljivim podacima.
Za izvršenje Ugovora (autorizacije i naplate) potrebni su osobni podaci kupca. WSPay te osobne podatke ne obrađuje niti koristi osim u svrhe izvršenja ugovora autorizacije i naplate.
WSPay jamči ispunjavanje svih uvjeta određenih važećim propisima o zaštiti osobnih podataka za izvršitelje obrade osobnih podataka, a osobito poduzimanje svih potrebnih tehničkih, organizacijskih i sigurnosnih mjera a to naročito potvrđuje i PCI DSS L1 certifikatom.